Opinie poszkoleniowe

Poniżej kilka opinii o naszych szkoleniach:

  • „Szkolenie ciekawe, wnoszące sporo wiedzy, niezłe materiały” – Piotr Borkowski, Grupa Animex S.A.
  • „Szkolenie przeprowadzone w miłej atmosferze, szczegółowo omawiane kwestie, kompetentny prowadzący” – Anna Wieczorek, Specjalista ds. Kontroli Jakości, Uldo Polska Sp. z o.o.
  • „Szkolenie przeprowadzone przez osobę bardzo dobrze przygotowaną, kompetentną, mającą bardzo dobry kontakt z grupą, dbającą o dobrą kondycję fizyczną i psychiczną. Szkolenie nie było nużące ani męczące, czas minął szybko, bez uczucia dłużenia” – Emilia Boruta, Specjalista ds. Jakości, Smet Chocolates Poland Sp. z o.o.
  • „Szkolenie przygotowane bardzo dobrze, konkretne, b. dobrze przygotowane materiały szkoleniowe. Szkolenie prowadzone ciekawie. Część praktyczna – warsztaty – ciekawie przygotowane, dobrze omawiane przykłady” – Agnieszka Piątek, Kierownik Działu Zapewnienia Jakości, Healthy Food Production S.A. (Sonko)
  • „Szkolenie bardzo mi się podobało i spełniło moje oczekiwania.” – Izabela Wojciechowska - Smardz, Pełnomocnik ds. Kontroli Jakości, Adros Sp. z o.o.
  • „Szkolenie prowadzone w sposób ciekawy” – Aleksander Smardz – Główny Technolog, Cenos Sp. z o.o.
  • „Szkolenie prowadzone w sposób czytelny i zrozumiały” – Wioletta Kosma, Pełnomocnik ds. SZJ, WWŻ Profi  Sp. z o.o.
  • „Szkolenie bardzo ciekawe, przeprowadzone profesjonalnie” – Teresa Sowa oraz Elżbieta Bobowska, Koordynatorzy Ds. Jakości, Silesian Grain Sp. z o.o.
  • „Wczoraj odbyłam szkolenie we Wrocławiu na temat systemu BRC wersja 6, jestem bardzo zadowolona, szkolenie było bardzo dobrze przygotowane” - Małgorzata Kawa-Lisy, Technolog, JAL Zakład Produkcyjno – Usługowy
  • „Szkolenie przeprowadzone w bardzo ciekawy sposób, ciekawe warsztaty, podczas których dobrze utrwalono wiedze zdobytą w trakcie szkolenia. Szkolenie oceniam jako bardzo przydatne w codziennej pracy, również w dziale zakupów” – Jacek Kolany, Specjalista ds. Zakupów, Tarczyński S.A.
  • „Szkolenie pozwoliło mi przybliżyć problematykę oraz wymagania dotyczące systemów HACCP oraz wymagania i różnice pomiędzy standardami IFS i BRC. Powyższe wiadomości będą przeze mnie wykorzystywane w celu dalszego doskonalenia” – Katarzyna Cellmer – Leśna, p.o. Specjalisty ds. jakości opakowań i znakowania, WWŻ Profi Sp. z o.o. S.K.A.
  • „Szkolenie w pełni przedstawia wymagania standardu IFS oraz przykładowe sposoby spełnienia tych wymagań w zakładzie produkcyjnym” – Barbara Kilichowska, Specjalista ds. systemów zarządzania jakością, Tchibo Manufacturing Poland Sp. z o.o.
  • „Tematyka szkolenia przekazywana w sposób ciekawy i profesjonalny. Trener otwarty na spostrzeżenia i opinie kursantów. Szkolenie pozwoliło w pełni poznać wszystkie normy związane z tematyką. Z pewnością jeśli zajdzie taka potrzeba skorzystam ponownie z usług Państwa firmy” – Beata Malinowska, Specjalista ds. Kadr, FARIO SP. JAWNA
  • „Szkolenie bardzo interesujące. W szerokim zakresie przedstawiło standardy IFS i BRC. Pozwoliło obiektywnie ocenić możliwość wdrożenia standardów w  naszym zakładzie oraz przygotowało do podjęcia działań w tym zakresie. Dodatkowo w sposób jasny i precyzyjny przedstawiono zasady dotyczące auditów wewnętrznych, co na pewno wykorzystam w swojej pracy” – Barbara Porada, Technolog/Pełnomocnik ds. Jakości, Domos Polska Sp. z o.o.
  • „Wykładowca bardzo dobrze przedstawił i porównał systemy IFS i BRC. Niektóre z przedstawionych problemów skłoniły do przeanalizowania działań w pracy zawodowej we własnym zakładzie” – Andrzej Stempniak, Szef Produkcji, d’aucy Polska Sp. z o.o.
  • „Szkolenie generalnie ok. Większość najważniejszych spraw poruszona. Wiadomości uzyskane ze szkolenia na pewno pomogą mi w dalszej pracy. Prezentacja ciekawa, pomocna” – Andrzej Lewandowski, Audytor Wewnętrzny, RAJPOL Sp. z o.o.
  • „Szkolenie prowadzone w sposób spójny i kompetentny. Sympatyczny prowadzący, zaangażowany w zajęcia, pozwalający na dyskusję uczestników szkolenia” – Artur Pukacki, Technolog, Minwar Sp. z o.o.
  • „Szkolenie ciekawe, aktywizujące. Czas upłynął bardzo szybko” – Andrzej Oberta, DACSA Polska Sp. z o.o.
  • „Prowadzący w sposób przystępny i wyczerpujący przedstawił zagadnienia dotyczące norm. Szkolenie było ciekawe, zachowane były odpowiednie przerwy” – Adrian Kapusta, Healthy Food Production S.A.
  • „Kompetentne i dobrze zorganizowane. Dzięki przykładom i nawiązaniu do przypadków z życia - wspierające teorię. Kilka zadań pracy w grupie pozwalających na sprawdzenie w praktyce wcześniej wyłożonej teorii” – Tomasz Mazur, Dyrektor Zarządzający, Animex Foods Sp. z o.o. S.K.A.
  • „Szkolenie ciekawe, wnoszące wiele nowych informacji. Miła atmosfera” – Brygida Teodorowska, Polskie Młyny S.A.
  • „Szkolenie było przeprowadzone w bardzo profesjonalny sposób. Wszystkie przedstawione materiały były ciekawe i łatwe do zrozumienia” – Ilona Ślemp, Kierownik Działu Kontroli Jakości, Zeelandia Sp. z o.o.
  • „Panowała miła i koleżeńska atmosfera. Szkolący w sposób jasny i wyrazisty przekazał informacje. Tematyka rzeczowa, przydatna w różnych branżach” – Wioleta Styczewska, Specjalista ds. Jakości, ZAKŁADY MIĘSNE „ZAKRZEWSCY” SPÓŁKA JAWNA
  • „Szkolenie było prowadzone w sposób ciekawy i pozwoliło mi na zdobycie nowych wiadomości” – Marta Rabek, Specjalista ds. Jakości, ZAKŁADY MIĘSNE „ZAKRZEWSCY” SPÓŁKA JAWNA
  • „Szkolenie było ciekawe i dobrze zorganizowane. Dużo przykładów i gotowych rozwiązań zaczerpniętych z życia” – Martyna Banul, Kontroler Jakości, SUSZARNIA WARZYW JAWORSKI SP.J.
  • „Szkolenie było prowadzone w miłej, przyjaznej atmosferze. Wiedza była przekazywana w sposób przejrzysty, poparta przykładami. Dodatkowe warsztaty/ćwiczenia umożliwiły sprawdzenie zdobytej wiedzy i wykorzystanie jej w praktyce” – Maria Misztal, Healthy Food Production S.A.
  • „Szkolenie było jasne i ciekawe oraz pozwoliło na zdobycie nowych wiadomości. Prowadzący był zaangażowany, kompetentny i dobrze przygotowany. Poza tym była miła atmosfera w grupie” – Magdalena Żuber, Kontroler Jakości, ZST Polska Sp. z o.o.
  • „Szkolenie godne polecenia. Z chęcią powrócimy jako firma do innych tematów z zakresu BRC. IFS, GlobalGAP” – Paweł Wawryszczuk, Dyrektor Techniczny, Polana Sp. z o.o.
  • „Szkolenie przeprowadzono bardzo profesjonalnie, zgodnie z planem szkolenia. Osoba prowadząca – kompetentna, kontaktowa i zaangażowana w swoją pracę” – Beata Wróbel, Kierownik, FIRMA DROBIARSKA SP. Z O.O.
  • „Szkolenie prowadzone w sposób ciekawy i merytoryczny. Prowadzący podawał przykłady z życia zawodowego, co pomagało przyswajać wiedzę i lepiej zapamiętywać” – Sylwester Gąsiorowski, Healthy Food Production S.A.
  • „Szkolenie zostało przeprowadzone bardzo profesjonalnie, zgodnie z przewidzianym planem szkoleń. Osoba przeprowadzająca szkolenie wykazała szeroką wiedzę, kompetencje oraz zaangażowanie” – Ewelina Kikta, Księgowość, FIRMA DROBIARSKA SP. Z O.O.
  • „Szkolenie ciekawe. Poprzez podawanie przykładów przekazano zagadnienia również od strony praktycznej” – Natalia Nykiel, Pełnomocnik ds. SZJ, P.P.H.U. „Astra – SŁODYCZE” Sp. z o.o.
  • „Wiedza jaka została mi przekazana na szkoleniu Audytor Wewnętrzny bardzo ułatwi moją pracę. Byłam mile zaskoczona ilością dostarczonych materiałów szkoleniowych jak i precyzją z jaką zostały przygotowane. Na pewno skorzystam jeszcze ze szkoleń tej firmy” – Lucyna Radaszewska, Audytor Wewnętrzny, PASOL – PACO Sp. z o.o.                              
  • „Szkolenie ciekawe, dużo praktycznych informacji i uwag. Zwracano uwagę na najważniejsze elementy i podkreślano je. Materiały wyczerpujące” – Sylwia Górkowy, Specjalista ds. Zapewnienia Jakości, Healthy Food Production S.A. (Sonko)
  • „Szkolenie przeprowadzone w sposób ciekawy, dobry dobór wykładów. Trener kompetentny, jasno i klarownie przekazywał informacje” – Ryszard Rychter, Z-ca Kierownika Młyna, Polskie Młyny S.A.
  • „Szkolenie ciekawe i dobrze przygotowane pod względem merytorycznym. W jasny sposób pozwala porównać wymagania standardów IFS i BRC i dzięki temu jest pomocne w podjęciu decyzji co do wdrożenia jednego z nich. Umożliwia wymianę poglądów i doświadczeń pomiędzy uczestnikami szkolenia, co jest inspirujące” – Aleksandra Antoniuk, Technolog – asystentka dyrektora produkcji, Chaber S.A.
  • „Szkolenie zostało przeprowadzone w solidny i właściwy sposób. Wyszczególnione problemy i pytania przedstawiane przez uczestników szkolenia zostały w sposób rzeczowy i konkretny wytłumaczone przez prowadzącego” – Grzegorz Sawicki, KOMAGRA Sp. z o.o.
  • „Szkolenie przeprowadzone ciekawie. Zawierało w sobie porównania i objaśnienia dotyczące zmian w normach i potwierdzane było przykładami z życia” – Ewa Gawrych, Pełnomocnik Zarządu ds. ZSZ, KOMAGRA Sp. z o.o.
  • „Ciekawe, absorbujące, wszystkie informacje przekazane przez prowadzącego bardzo przydatne i ciekawe” – Wojciech Widlarz, Healthy Food Production S.A.
  • „Szkolenie prowadzone ciekawie, wybrano najważniejsze zagadnienia. Dużo ciekawych przykładów z „życia” – Katarzyna Chrapczyńska, KOMAGRA Sp. z o.o.
  • „Szkolenie prowadzone na wysokim poziomie. Powiązanie części teoretycznej z praktycznym przygotowaniem do prowadzenia auditu w zakładzie jest bardzo dobre. Szkolenie spełniło moje oczekiwania w zakresie Audytor Wewnętrzny Sytemu HACCP oraz standardów IFS i BRC” – Barbara Misztak, Kierownik Laboratorium, Spółdzielnia Mleczarska „Kamos” w Kamiennej Górze
  • „Szkolenie przebiegało w miłej atmosferze, trener wykazał się dużą wiedzą i zaangażowaniem” – Dorota Szyra, Kierownik Działu Zapewnienia Jakości, Spółdzielnia Pracy „Cukry Nyskie”
  • „Szkolenie bardzo fajne. Prowadzący dobrze przygotowany. Wykładał zakres szkolenia zrozumiale. Dużo praktycznych i wziętych z życia przykładów. Jestem bardzo zadowolona i wzbogacona o nabytą wiedzę” – Sylwia Szkudlarek, Asystent Kierownika Zakładu, „MAGNOLIA” Sp. z o.o.
  • „Szkolenie ciekawe, atrakcyjne. Prowadzący był kompetentny i bardzo dobrze przygotowany w zakresie omawianych zagadnień. Często dzielił się swoim doświadczeniem i podawał ciekawe przykłady z życia. Polecam” – Iwona Jędra, Brygadzista, „MAGNOLIA” Sp. z o.o.
  • „Szkolenie przeprowadzone w sposób bardzo profesjonalny. Osoba prowadząca posiada dużą wiedzę i łatwość w jej przekazywaniu, co przekłada się na zaangażowanie osób uczestniczących” – Monika Jackowiak, Technolog ds. Jakości, Jedność Sp. z o.o.
  • „Szkolenie prowadzone było w sposób ciekawy i przystępny” – Anita Winiarska, Healthy Food Production S.A.
  • „Szkolenie bardzo wartościowe zarówno dla początkujących audytorów wewnętrznych jak i dla audytorów wewnętrznych z doświadczeniem. Bardzo miła i otwarta atmosfera pozwalająca na wymianę doświadczeń pomiędzy uczestnikami szkolenia oraz prowadzącym” – Monika Przyjemska, Kierownik Działu Jakości, FPH PAULA Sp. z o.o. Sp.k.
  • „Ciekawe szkolenie, prowadzący był kompetentny, jasno i klarownie przekazywał informacje. Na szkoleniu panowała bardzo miła atmosfera” – Donata Gauza-Zachariasz, Specjalista ds. zapewnienia jakości, FPH PAULA Sp. z o.o. Sp.k.
  • „Szkolenie bardzo ciekawe, prowadzone przez wykwalifikowanego audytora. Mnóstwo cennych informacji, popartych przykładami z „życia” – Barbara Gromek, Kierownik Zakładu Prod. Spożyw., Jedność Sp. z o.o.
  • „Szkolenie zostało przeprowadzone sprawnie i fachowo. Wiedza zdobyta na szkoleniu z cała pewnością będzie pomocna w udoskonaleniu i lepszym zrozumieniu systemów jakości” – Magdalena Wrotek-Figarska, Specjalista ds. Jakości, Przetwórnia Owoców i Warzyw S.A.
  • „Szkolenie trafnie opisujące zmiany standardów jakościowych. Daje możliwość podjęcia dyskusji dot. standardów w kontekście oczekiwań audytorów” – Rafał Fiałek, Kierownik ds. Technicznych, Hilton Foods Ltd. Sp. z o.o.
  • „Sprawne porównanie norm IFS i BRC wersje 6 - wyłuszczające najważniejsze różnice, bardzo pomocne przy weryfikacji istniejącego systemu w firmie i wdrożeniu zmian dostosowujących go do nowych wydań” – Ilona Majewska – Drzazga, Kierownik ds. Jakości, Hilton Foods Ltd. Sp. z o.o.
  • „Wszystkie 3 systemy jakości (IFS, BRC, TFMS) były w jasny i zrozumiały sposób przedstawione przez osobę prowadzącą szkolenie. Wiadomości zdobyte podczas szkolenia powinny mi się przydać do przeprowadzania audytów w zakładach produkujących żywność” – Szymon Parniewicz, Próbkobiorca, Laboratorium Eurofins Polska Sp. z o.o.
  • „Szybka pigułka, pozwalająca na zweryfikowanie wiedzy dotyczącej przedmiotowych systemów i standardów. Pozwala wykorzystać umiejętności w praktyce. Tematy poparte przykładami z życia a wspomniane problemy rozwiązane i wyjaśnione na bieżąco” – Katarzyna Sweklej – Specjalista ds. Jakości, Kampol – Fruit Sp. z o.o.
  • "Bardzo interesujące szkolenie, pełne praktycznych rad i wskazówek. Kompetentny i doświadczony trener" - Bartłomiej Kornaga, Eisberg Sp. z o.o.
  • „Szkolenie prowadzone w sposób profesjonalny i rzeczowy. Wyraźnie podkreśla zmiany wymagań poszczególnych standardów” – Monika Jackowiak, Technolog ds. Jakości, Jedność Sp. z o.o.
  • „Program szkolenia obejmował zagadnienia norm BRC 6 i IFS 6, zgodny z oczekiwaniami uczestnika szkolenia. Szkolenie prowadzone było w sposób spójny, merytoryczny oraz ciekawy, pozwalający na zdobycie nowych wiadomości. Bardzo dobre przygotowanie trenera prowadzącego” – Jolanta Trocińska, Pełnomocnik ds. Jakości, Przetwórnia Owoców i Warzyw S.A.
  • "Ciekawy temat szkolenia, miła atmosfera. Ciekawie prowadzone. Super prowadząca!" - Marzena Lipka, Eisberg Sp. z o.o.
  • „Szkolenie zostało przeprowadzone w sposób solidny, w bardzo przejrzystej formie. Wszystkie uwagi prowadzącego z pewnością przydadzą się w codziennej pracy. Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia i chciałbym uczestniczyć w kolejnych” – Artur Broda, Kontroler Jakości, ZST Polska Sp. z o.o.
  • „Przeprowadzone w przyjaznej atmosferze, jasne i zrozumiałe, poruszające najważniejsze punkty” – Krystyna Maleszko, Healthy Food Production S.A.
  • „Jako osoba nie posiadająca doświadczenia z zakresu standardów BRC i IFS – uważam, że szkolenie w pełni przekazuje zakres informacji. Jest prowadzone ciekawie i z użyciem praktycznych przykładów. Szkolenie przeprowadzone w miłej i przyjemnej atmosferze” – Anna Pankiewicz, Healthy Food Production S.A.
  • „Szkolenie i plan szkolenia szczegółowe, dokładne, zgodne z punktami i wytycznymi normy. Jasno i precyzyjnie przekazane informacje, poparte ciekawymi przykładami. Atmosfera miła, dająca możliwość wymiany doświadczeń. Dobór ćwiczeń trafny, który znajdzie odzwierciedlenie w praktyce, podczas pracy w firmie. Gorąco polecam” – Elżbieta Szczepanek, Kierownik DZJ, Animex Foods Sp. z o.o. S.K.A.